Cele mai citite articole

 • All Post
 • Cancan
 • Cultura
 • Economie
 • Eveniment
 • Generale
 • Politica
 • Social
 • Sport
 • Stirea zilei
 • Top Brasov

Dream Life in Paris

Questions explained agreeable preferred strangers too him her son. Set put shyness offices his females him distant.

Categorii

Edit Template

Petiții online pentru Aeroportul Brașov. Se cere demisia directorului!

Imediat după inaugurare, două petiții au fost lansate pe platforma „Petiție Online”, care au ca subiect Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Propusă pe 20 iunie, prima petiție „Prelungirea Programului de funcționare a Aeroportului Brașov-Ghimbav!” a adunat până în prezent 77 de semnături.

„Rugăm ROMATSA și AACR (Autoritatea Aeronautică Civilă Română) să extindă programul de funcționare a aeroportului Brașov-Ghimbav prin permiterea folosirii după ora 19.00. Noi, brașovenii, ne dorim ca acest aeroport să fie un succes! Mulțumim!”, a scris inițiatoarea Alexandra Ioana Niculescu despre petiție.

Petiție pentru demiterea directorului Anghel de către ministrul Grindeanu

Ce-a de-a doua petiție a fost lansată pe 27 iunie, sub titlul: Solicităm demiterea directorului Aeroportului Internațional Brașov Alexandru Anghel, de către ministrul transporturilor Sorin Mihai Grindeanu.

„Din cauza multitudinilor de probleme cauzate prin gestionarea incorectă a Aeroportul Internațional Brașov, dorim a ne exprima profunda noastră îngrijorare cu privire la incompetența și gestionarea incorectă a Aeroportului Internațional Brașov de către directorul domnul Anghel Alexandru.

Solicităm demiterea directorului Aeroportului Internațional Brașov Alexandru Anghel, de către ministrul transporturilor.
Din păcate, de la începutul deschiderii aeroportului, am observat o serie de deficiențe și probleme care ne-au afectat în mod direct și care pun în pericol buna funcționare a acestui important nod de transport.

Printre problemele majore cu care ne-am confruntat se numără:

Lipsa unei strategii clare de dezvoltare: Aeroportul Internațional Brașov are un potențial enorm pentru a contribui la creșterea economică a regiunii și a întregii țări. Cu toate acestea, sub conducerea domnului Alexandru, nu am văzut nicio viziune coerentă pentru dezvoltarea aeroportului. Planurile de extindere și diversificare a destinațiilor au fost amânate sau au rămas la stadiul de promisiuni nerealizate.

Proiecte de infrastructură neîndeplinite: Promisiunile de îmbunătățire a infrastructurii aeroportului, inclusiv construirea unui acces mai bun către oraș și modernizarea facilităților existente, au rămas în mare parte neîndeplinite. Lipsa de transparență și de angajament în implementarea acestor proiecte esențiale ne face să punem la îndoială abilitățile directorului de a conduce cu succes aeroportul.

Servicii slabe și întârzieri frecvente: În calitate de pasageri, am fost dezamăgiți de nivelul scăzut al serviciilor oferite la Aeroportul Internațional Brașov. Întârzierile frecvente ale zborurilor, lipsa informațiilor adecvate și comunicarea deficitară au afectat negativ experiența noastră de călătorie. Aceste probleme reflectă o gestionare ineficientă a activităților aeroportuare și a personalului implicat.

Având în vedere aceste aspecte, vă solicităm cu fermitate demisia directorului Aeroportului Internațional Brașov, domnul Anghel Alexandru. Considerăm că incompetența și gestionarea defectuoasă a acestuia au avut un impact semnificativ asupra funcționării și dezvoltării aeroportului.

Încrederea noastră în capacitatea domniei sale de a conduce acest important nod de transport s-a diminuat considerabil, iar pentru a asigura un viitor prosper pentru Aeroportul Internațional Brașov, considerăm că este necesară o schimbare în conducere.

Vă rugăm să luați în considerare interesul comunității locale, a călătorilor și a dezvoltării economice a regiunii. Avem încredere in capacitatea dumneavoastră de a evalua situația și de a acționa în consecință pentru binele aeroportului și al tuturor celor implicați.

Vă rugăm să acordați atenție acestei situații urgente și să luați măsuri prompte pentru a asigura o gestionare competentă și eficientă a Aeroportului Internațional Brașov. Este esențial să numiți un director capabil și cu experiență, care să aibă o viziune clară și un plan strategic pentru dezvoltarea aeroportului, precum și abilitatea de a implementa proiecte și de a asigura servicii de calitate pentru pasageri.

Prin luarea unei astfel de decizii, veți transmite un semnal puternic că gestiunea defectuoasă și incompetența nu sunt tolerate și că interesele comunității sunt prioritare.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei cereri de dimisie urgente și suntem încrezători că veți acționa în mod corespunzător pentru a remedia situația. Aeroportul Internațional Brașov are potențialul de a deveni un punct de referință și o resursă valoroasă pentru regiune, iar o conducere competență și eficientă este esențială pentru a atinge acest obiectiv.

Vă rugăm să luați măsuri imediate și să cereți demisia directorului Aeroportului Internațional Brașov, domnul Anghel Alexandru”, scrie autorul petiției, înscris în platformă sub numele de utilizator Aeroportul International Brașov – Ghimbav.

Despre Alexandru Anghel, directorul aeroportului și traseul Iași-Brașov via București

Despre actualul director al Aeroportul internațional Brașov, Alexandru Anghel autorul a adăugat:

„A fost numit în octombrie 2017 director interimar al Aeroportului Iași pentru un mandat de patru luni. Însă, în ianuarie 2018, Consiliul de Administraţie a decis să îl revocare din funcție, motivând că nu a respectat hotărârile CA, regulamentele regiei şi legislaţia în vigoare. Anghel a contestat decizia în instanță, susținând că nu i s-au adus acuzații concrete și că nu a încălcat legea. Inițial, Judecătoria i-a dat dreptate și a decis că revocarea a fost făcută fără justă cauză.

Cu toate acestea, Tribunalul, care a analizat cazul în apel, a constatat că Anghel nu a îndeplinit sarcinile stabilite de Consiliul de Administrație, cum ar fi actualizarea proiectului tehnic de modernizare și întocmirea planului de achiziții pe 2018 conform termenelor impuse. Judecătorii au considerat că revocarea sa a fost justificată. Sentința Tribunalului a fost confirmată și de Curtea de Apel, care a respins recursul lui Anghel.

Astfel, Alexandru Anghel nu mai poate reveni la conducerea Aeroportului Iași. El ocupă în prezent funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Autorității Aeronautice Civile de la București. Cu toate acestea, există o condiție în procesul de selecție a viitorilor membri ai CA, care stipulează că aceștia nu trebuie să fi fost destituiți dintr-o funcție în instituții publice sau întreprinderi cu capital majoritar de stat pentru motive imputabile în ultimii 2 ani.

Anghel susține că candidatura sa nu este afectată de această condiție, deoarece Aeroportul Iași este o regie autonomă și nu o instituție publică sau întreprindere cu capital majoritar de stat. El argumentează că nu i s-au adus acuzații de prejudiciu sau nereguli financiare și că nimeni nu l-a dat în judecată pentru a recupera vreun prejudiciu.

În concluzie, Alexandru Anghel a fost demis din funcția de director interimar al Aeroportului Iași deoarece nu a îndeplinit sarcinile impuse de Consiliul de Administrație. Decizia a fost confirmată de instanțele de judecată, iar Anghel nu mai poate reveni în funcție”.

Share Articol:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like:

PUBLICITATE

RECLAMA TA AICI !

Urmariti-ne pe FACEBOOK

Doriti sa fiti informati?!

Inscrieti-va la Newsletter.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Edit Template

SPORT

CULTURA

DESPRE

SITE INDEPENDENT DE STIRI

Tags

Stiri recente

 • All Post
 • Cancan
 • Cultura
 • Economie
 • Eveniment
 • Generale
 • Politica
 • Social
 • Sport
 • Stirea zilei
 • Top Brasov

© 2023 jurnaluldebrasov.ro